Informatie ABC

Dinsdag 12 juni is de nieuwsbrief verstuurd, mocht u niks ontvangen hebben… klik dank HIER

Bij de ambtenaren toertocht kan er gekozen worden uit drie afstanden, te weten 50km, 75km of 110km.
Er wordt gestart en gefinishec bij het Dutch Bicycle Centre (DBC). Hier ontvangen deelnemers hun scankaart, een kopje koffie en kan met zich verheerlijken aan prachtige tweewielers.
Inschrijven kan alleen online. Deelname kosten zijn €7,50. Het is mogelijk dat een werkgever de kosten voor het inschrijfgeld op zicht neemt. Neem in dat geval contact op per email met de organisatie. https://inschrijven.nl/idealformulier?id=2018061500402&tl=nl
De omkleedfaciliteiten zijn wat Spartaans. Bij het DBC kunt u zich in een aparte ruimte omkleden en uw tas achter laten.
Parkeren kan op het terrein van het Honig Complex of bij de Vasim. Als u op uw TomTom / sateliet navigatie het onderstaande adres invoert, dan wijzen parkeerregelaars u de weg naar de juiste parkeerplaats. Hotel Nimma, Weurtseweg 478, 6541 BE Nijmegen
De ambtenaren toertocht wordt georganiseerd voor ambtenaren. Het is toegestaan om mensen uit te nodigen die op regelmatige basis voor de overheid werken. Partners of vrienden die niet in publieke sector werken kunnen helaas niet meedoen.
Deelnemers moeten zorgen voor deugdelijke fiets, een reserve band en klein reparatie gereedschap. Mocht het zo zijn dat een deelnemer door fietspech niet verder kan, dan zal de organisatie hem of haar ophalen en vervoeren naar de start/ finish locatie.
Hieronder een impressie van de route. De definitieve route en het GPX bestand wordt middels de deelnemers informatie email op dinsdag voor het evenement bekend gemaakt.
De 50km: Vanaf het Honig complex wordt de Waalbandijk gevolgd. Daarna de brug over bij Ewijk, door het centrum van Elst via het prachtige Lingezegenpark en het rivieren park weer terug naar het Honig Complex..
De 75km: Vanaf het Honig complex wordt de Waalbandijk gevolgd tot Deest. Daar wordt er doorgestoken naar het historische stadje Batenburg en wordt de Maasdijk gevolgd. Er is een leuke stop in Overasselt bij de Buurderij na 45km. Vervolgens gaan de fietsers via het bos bij Malden richting de heuvels van Berg en Dal. Op 65 km is een verzorgingspost waarna er twee pittige klimmetjes volgen. Tot slot nog uitbollen op de Waalkade en dan is de finish bij het Honig Complex..
De 110km: Vanaf het Honig complex wordt de Waalbandijk gevolgd tot Deest. Daar wordt er doorgestoken naar het historische stadje Batenburg en wordt de Maasdijk gevolgd. Er is een leuke stop in Overasselt bij de Buurderij na 45km. Vervolgens pakken de fietsers een mooi lusje bij Groesbeek mee en dan is er na 75 km is een verzorgingspost waarna er een lange klim volgt. Vervolgens duiken de renners de Ooijpolder in om vervolgens de Ubbergse Holleweg op te knallen. Tot slot nog uitbollen op de Waalkade en dan is de finish bij het Honig Complex.
De start/ finish locatie is bij het Dutch Bicycle Centre. Adres: Waalbandijk 8B, 6541 AJ Nijmegen
Er kan gestart worden tussen 9:00 uur en 10:30 uur. Vanaf 11:00 tot 16:30 uur kan er gefinished worden.
Onderweg zijn er verzorgingsposten met sportdrank, water, sportrepen, fruit en winegums. Het is aan te raden om zelf een bidon en een voedingsreep bij te hebben om een hongerklop te voorkomen.
  • 50km: koffie/ thee bij start en 1 x fourage
  • 75km: koffie/ thee bij start en 2 x fourage
  • 110: koffie/ thee bij start en 2 x fourage