Informatie ABC

Informatie ABC

Bij de ambtenaren toertocht kan er gekozen worden uit drie afstanden, te weten 50km, 75km of 110km.
Er wordt gestart en gefinishec bij het Dutch Bicycle Centre (DBC). Hier ontvangen deelnemers hun scankaart, een kopje koffie en kan met zich verheerlijken aan prachtige tweewielers.
Inschrijven kan alleen online. Deelname kosten zijn €7,50. Het is mogelijk dat een werkgever de kosten voor het inschrijfgeld op zicht neemt. Neem in dat geval contact op per email met de organisatie. https://inschrijven.nl/idealformulier?id=2018061500402&tl=nl
De omkleedfaciliteiten zijn wat Spartaans. Bij het DBC kunt u zich in een aparte ruimte omkleden en uw tas achter laten.
Parkeren kan op het terrein van het Honig Complex of bij de Vasim. Als u op uw TomTom / sateliet navigatie het onderstaande adres invoert, dan wijzen parkeerregelaars u de weg naar de juiste parkeerplaats. Hotel Nimma, Weurtseweg 478, 6541 BE Nijmegen
De ambtenaren toertocht wordt georganiseerd voor ambtenaren. Het is toegestaan om mensen uit te nodigen die op regelmatige basis voor de overheid werken. Partners of vrienden die niet in publieke sector werken kunnen helaas niet meedoen.
Deelnemers moeten zorgen voor deugdelijke fiets, een reserve band en klein reparatie gereedschap. Mocht het zo zijn dat een deelnemer door fietspech niet verder kan, dan zal de organisatie hem of haar ophalen en vervoeren naar de start/ finish locatie.
De routes worden van 1 juni op deze plek gepubliceerd.
De start/ finish locatie is bij het Dutch Bicycle Centre. Adres: Waalbandijk 8B, 6541 AJ Nijmegen
Er kan gestart worden tussen 9:00 uur en 10:30 uur. Vanaf 11:00 tot 16:30 uur kan er gefinished worden.
Onderweg zijn er verzorgingsposten met sportdrank, water, sportrepen, fruit en winegums. Het is aan te raden om zelf een bidon en een voedingsreep bij te hebben om een hongerklop te voorkomen.
  • 50km: koffie/ thee bij start en 1 x fourage
  • 75km: koffie/ thee bij start en 2 x fourage
  • 110: koffie/ thee bij start en 2 x fourage